A8 Parts Forum  

Go Back   A8 Parts Forum > Our Other Audi Friends > A4/S4/RS4 B7

A4/S4/RS4 B7 2005-2008

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
  #1  
Old 12th February 2019, 10:14 PM
Norretal's Avatar
Norretal Norretal is offline
Senior Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: County Durham
Posts: 1,448
Default MMI display

The screen has gone blank (black) on the A4, no gradual fading or loss of detail, went from working fine to nothing almost immediately.

Anyone experienced this with any Audi model?
__________________
---------------------------------------------------



Audi D3 S8 - 2006 - V10. B&O, Rear blind, 4 zone, Glass sunroof, Through load, Heated rear seats, Digital TV, PDC Advanced with camera, Homelink. (Advanced key, Auto Boot, Extended leather pack 2, alcantara roof, soft close doors, adaptive xenons, Auto dim mirrors, bluetooth and quite a thirst as standard)

Jobs done so far - Inlet manifold gutted , ATE discs and pads all round, front grille, foglight units and foglight grilles, Longlife tailpipes fitted and centre silencers removed, wheels refurbished, fan jet washers, overhauled compressor, 15mm spacers fitted, plus many more...

Jobs to do - keep it on the road

Audi TT - 2015 - Ultra
Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:44 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.