A8 Parts Forum  

Go Back   A8 Parts Forum > A8 D2 > D2 - Lights

D2 - Lights Headlights, xenons, foglights. Everything outside the car that glows

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 13th January 2014, 03:07 PM
humdigadi humdigadi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Derby
Posts: 25
Default Main Beam issue (flash won't work)

Hi all,

Strange problem with my A8 D2 4.2 QS PF. All the lights work correctly with the exception of the main beam flasher. I've done some tests at the sockets but it doesn't mean much to me. The data is attached, as is a photo of the bulb type and, if you're really bored, there are some youtube videos too.

http://youtu.be/sUVzlQza9pQ
http://youtu.be/oRKLBpRx4iI
http://youtu.be/66jvDWYhVP8
http://youtu.be/f5We9MzZlAs

Any ideas?

Thanks,

Matt
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	IMG_1670.jpg
Views:	73
Size:	381.0 KB
ID:	7170  
Attached Files
File Type: xls voltages.xls (13.5 KB, 42 views)

Last edited by humdigadi; 13th January 2014 at 03:18 PM.
Reply With Quote
  #2  
Old 19th January 2014, 07:53 AM
humdigadi humdigadi is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: Derby
Posts: 25
Default

Can anyone tell me which relays are associated with the main beam? I think they're may be two. Thanks. Matt.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.